Tips på hur du bloggar

Att blogga är inget svårt, man skapar en blogg och börjar skriva. Nu är det kanske inte riktigt så enkelt. Det tar tid att bygga upp en intressant blogg, det är inget man gör på en kvart.

Blogg

När du väl valt var och vad du ska blogga om så börjar arbetet med att fylla bloggen med intressant innehåll. Skriv gärna något varje dag. Det behöver inte alltid vara så mycket text som kommer upp på bloggen utan det kan räcka med kortare texter emellanåt också. Har du en bra dag och skriver mycket om just det ämne du valt att blogga om kan du dela upp och tidsinställa vissa delar så det blir fler och mer intressant för läsarna att följa din blogg.

Om du skulle känna dig väldigt less på att blogga, kolla upp om någon av dina vänner kan gästblogga ett tag så att inte bloggen stannar av. Presentera gärna att du har en gästbloggare under en period så att läsarna vet detta och inte tror att det är du som skriver. Kombinera din blogg med Twitter, Instagram och Facebook, där du lägger upp dina inlägg. Börjar folk att dela och tycka att dina inlägg är intressant så kan du få en fantastisk spridning på din blogg med hjälp av sociala medier. En blogg är ju ingenting utan sina trogna följare och läsare.